Gregor Schill
gregor@schillcoaching.se
0738-041758

Gregor Schill har arbetat professionellt med Coaching, Mental Träning och Stresshantering sedan 2003. Individuella program såväl som utbildningar. Han driver företaget Schill Coaching i Göteborg och är huvudansvarig för den rikstäckande Business Coach-organisationen ABLC, Association of Business and Leadership Coaching. Gregor är bl.a. Certifierad Internationell Coach och Business Coach samt Diplomerad Mental Coach. Han har skrivit två böcker.

Gregor har en bakgrund som ”presterare” i näringslivet och arbetar idag mycket mot ledare, säljare, valutahandlare och aktiemäklare.

Malin Pettersson
contact@schillcoaching.se

Malin Pettersson har utbildat sig vid Skandinaviska Ledarhögskolan inom Coaching och Mental Träning och är medförfattare till boken Mentalt Stark! Malin är certifierad ICC-coach.

Malin är tidigare svensk seniormästarinna i bordtennis och har spelat som proffs i bl.a. Spanien. Hon ansågs länge som Sveriges största bordtennistalang och har slagit J-O Waldners rekord att vara den yngsta spelaren genom tiderna att vinna en elitseriematch och var även den yngsta spelaren någonsin att delta i ett senior VM (Jan-Ove Waldner var 2 dagar äldre). Malin har vunnit 14 ungdoms- SM-guld och har flera medaljer på EM som både kadett och junior. Efter sin karriär har hon jobbat som bordtennistränare i Australien och USA, där hon för tillfället är bosatt.

Malick Bah
contact@schillcoaching.se
0707-566392

Malick Bah är diplomerad Mental Coach och diplomerad Stress Manager. Han blev 2013 certifierad ABLC Verksamhets- och Ledarskapscoach.

Malick lyckades på kort tid skapa sig ett namn inom kampsportsvärlden. Efter bara två års träning hade han redan hunnit med att tävla på en av Thailands mest anrika arenor, plocka hem ett SM-silver och ett VM-brons. Han har idag flertalet medaljer på sin meritlista bl. a SM-guld, ett EM-silver och ett VM-GULD! Parallellt med sin idrottskarriär har Malick gjort karriär som säljare inom mediabranschen. Han har flera års erfarenhet av olika roller inom säljyrket där han arbetat som säljare, team manager, key account och slutligen säljchef. Mental Träning och Coaching har alltid varit ett stort intresse.

Mats Venndahl
contact@schillcoaching.se
0702-968255

Mats Venndahl är certifierad NLP Practitioner, certifierad ABLC Verksamhets- och Ledarskapscoach samt diplomerad Stress Manager.

Mats kommer från näringslivet och finansbranschen, där han arbetat både i Sverige och utomlands som handlare och portföljförvaltare. Detta är en miljö som har många likheter med idrottsvärlden då det handlar om att dagligen vara mentalt förberedd för att prestera på toppnivå, med tydliga och mätbara resultat. Mats arbetar mot presterare inom näringslivet, chefer och säljare samt även med Coaching och Mental Träning för idrottsmän. Idrottar själv på motionsnivå med bl a windsurfing, längdåkning och löpning.

Thomas von Schéele
contact@schillcoaching.se
0708-924841

Thomas von Schéele är utbildad i Coaching och har lång egen erfarenhet av prestation och ledarskap på elitnivå.

Thomas debuterade i landslagssammanhang i 12-årsåldern och var en av våra största bordtennisstjärnor under nästan 20 år. Bland meriterna kan nämnas:

– Europamästare för juniorer 1986
– Världsmästare herrdubbel med Peter Karlsson 1991
– Europamästare i lag 1996

Efter den egna karriären har Thomas arbetat som förbundskapten och assisterande sådan under åren 2006-2012.